Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυμάτων

Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυμάτων

To Δικταίον Ιατρικό Κέντρο εδώ και αρκετά χρόνια διαθέτει ένα οργανωμένο Ορθοπαιδικό και Τραυματολογικό Τμήμα το οποίο υποστηρίζεται από την Ορθοπαιδική Χειρουρουργική μας ομάδα.

Το Ορθοπαιδικό Τμήμα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.  παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρο-νοσηλευτικές υπηρεσίες σε υπερσύγχρονους χώρους, καθώς και δυνατότητα ελεύθερης επιλογής του θεράποντος ιατρού ανάμεσα από μία ομάδα έμπειρων επιστημόνων και εξειδικευμένων Ορθοπαιδικών Χειρουργών.

Η επιστημονική Ορθοπαιδική μας ομάδα παρέχει άμεση  διάγνωση σε όλα τα περιστατικά και αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των οξέων (τραυματικών και μη) και χρόνιων ορθοπαιδικών παθήσεων.

Ορθοπαιδικό – Τραυματολογικό Κέντρο

Το Τμήμα Ορθοπαιδικής και Τραυμάτων είναι άρτια οργανωμένο και διαθέτει την κατάλληλη υποδομή και όλο τον απαιτούμενο σύγχρονο εξοπλισμό για τη βέλτιστη αντιμετώπιση κάθε ασθενή με οξύ πρόβλημα υγείας.

Το Τμήμα επανδρώνονται καθημερινά με ένα υπερσύγχρονο Ακτινολογικό τμήμα καθώς και με το Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας (MRI) ώστε οι ασθενείς μας να υποβάλλονται σε άμεσες διαγνωστικές εξετάσεις.

Οι ιατροί μας εξυπηρετούν όλα τα περιστατικά με απόλυτη σοβαρότητα  για την άμεση και γρήγορη αποκατάστασή των τραυμάτων καθώς επίσης επιλαμβάνονται και διενεργούν όλο τα φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων.