Η ιστορία μας

 • 2022

  Προστέθηκαν νέες εγκαταστάσεις

  Το 2022 το Δικταίον Ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε τις νέες ιατρικές εγκαταστάσεις στον 2ον όροφο παρέχοντας την δυνατότητα σε νέους ιατρούς να εγκαταστήσουν τα ιατρικά τους γραφεία και εξεταστικά τους δωμάτια. Το Δικταίον Ιατρικό κέντρο κατέχει μια ηγετική θέση στη ιατρική κοινότητα στην Χώρα μας τόσο από πλευράς αποδοτικότητας όσο και από πλευράς κύρους και ποιότητας Ιατρικών υπηρεσιών. Θα συνεχίσουμε με ακούραστο ζήλο και επιμονή να υπερασπιζόμαστε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας παρέχοντας τους υψηλού επιπέδου επιστημονικές ιατρικές υπηρεσίες.

 • 2021

  Εγκατάσταση Ψηφιακού Μαστογράφου για 3D μαστογραφία (Τομοσύνθεση)

  Με την συνεργασία της κατασκευάστριας εταιρείας General Electric το Ιατρικό μας κέντρο ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του υπερσύγχρονου Μαστογράφου GE Essential. O νέος ψηφιακός μαστογράφος είναι εφοδιασμένος με δυναμικό λογισμικό πρόγραμμα που επιτρέπει την λήψη των εικόνων της Τομοσύνθεσης και χωρίς επιπρόσθετη ακτινοβολία αναπαράγει τις εικόνες στον υπολογιστή του Ιατρού ακτινολόγου για την καλύτερη δυνατή διαγνωστική μελέτη.

 • 2020

  Εγκατάσταση Συγχρόνου Μαγνητικού Τομογράφου

  Το Σεπτέμβριο του έτους 2020 ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση ενός καινούριου υπερσύγχρονου Mαγνητικού Τομογράφου (MRI) από την κατασκευάστρια εταιρεία General Electric με δυνατότητα διεξαγωγής όλων των εξετάσεων Μαγνητικής Τομογραφίας καθώς και δυνατότητα τομογραφιών καρδιάς υψηλής ποιότητας που καλύπτουν όλο το φάσμα των καρδιαγγειακών παθήσεων.

 • 2019

  Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για εγγραφή στο ΓΕΣΥ

  Το Σεπτέμβριο του 2019 μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου το Ιατρικό μας κέντρο και η ιατρική του ομάδα πέτυχαν την πλήρη εγγραφή μας στο Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓΕΣΥ). Το Δικταίον Ιατρικό Κέντρο συμμερίζεται πλήρως την λογική και κοινωνικό όφελος που θα επέφερε η εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓΕΣΥ) και συμμετέχει μέχρι σήμερα δυναμικά και ενεργά στο πλαισιο του Συστήματος.

 • 2019

  Προστέθηκαν νέες εγκαταστάσεις

  Το 2019 το Δικταίον Ιατρικό Κέντρο ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις νέες ιατρικές εγκαταστάσεις σε ισόγειο και 1ον όροφο παρέχοντας την δυνατότητα σε αρκετούς νέους ιατρούς να εγκαταστήσουν τα ιατρικά τους γραφεία και εξεταστικά τους δωμάτια.

 • 2017

  Εγκατάσταση ορθοπαντομογράφου (Πανοραμική 2D & 3D δοντιών)

  Το 2017 το Δικταίον ιατρικό κέντρο επένδυσε στην εγκατάσταση του νέου Planmeca Pro Max καθώς και στην εκπαίδευση των τεχνολόγων ακτινολόγων μας στην Φινλανδία ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες τρισδιάστατες οδοντικές απεικονίσεις, πανοραμικές εξετάσεις, οδοντικές μετρήσεις με νάρθηκα καθώς και κεφαλομετρικές απεικονίσεις.

 • 2016

  Ακτινολογικό Τμήμα

  Το 2016 το Δικταίον ιατρικό κέντρο δημιούργησε ένα μοντέρνο αξιόλογο και ολοκληρωμένο Ακτινολογικό Τμήμα. Εγκαταστήσαμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας με μηχανήματα από σοβαρές κατασκευάστριες εταιρείες όπως την General Electric, Siemens και Philips προσφέροντας ένα μεγάλο φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων. Εγκαταστήσαμε διαγνωστικές οθόνες υψηλής ανάλυσης από την καλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία στον κόσμο Ν-Vizor Ιαπωνίας ώστε οι Ιατροί ακτινολόγοι μας να έχουν την δυνατότητα για λεπτομερείς και σωστές διαγνωστικές εξετάσεις. Επενδύσαμε στην εκπαίδευση των Ακτινολόγων και τεχνολόγων – Ακτινολόγων μας ώστε να προσφέρουμε αξιόλογες ιατρικές Υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς.

 • 2013

  Τα δύσκολα χρόνια της Ιδιωτικής ιατρικής

  Η έναρξη της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο το 2013 επηρέασε άμεσα την πορεία της ιδιωτικής ιατρικής. Το ιατρικό μας κέντρο και η Ιατρική του ομάδα διαχειρίστηκαν με απόλυτη σοβαρότητα και ανθρωπιά την κρίση στην οικονομία προσφέροντας χαμηλού κόστους ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς. Καταφέραμε και δημιουργήσαμε μια νέα στρατηγική που σε συνδυασμό με με την ποιότητα των ιατρικών μας υπηρεσιών πετύχαμε να διατηρήσουμε τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα και τις θεμελιώδεις αρχές της υγείας των ασθενών μας.

 • 2010

  Ίδρυση του Ιατρικού Κέντρου

  To Δικταίον Ιατρικό Κέντρο ιδρύθηκε το 2010 από Κύπριους Ιατρούς με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της διαγνωστικής και επεμβατικής ιατρικής.

Οι Αξίες Μας

Ποιότητα Ζωής

Ποιότητα Ζωής

Πάνω από όλα είναι η ποιότητα της ζωής των συνανθρώπων μας και επομένως η υγείας τους.

Τεχνολογία

Τεχνολογία

Σήμερα η τεχνολογια είναι πιο σημαντική όσο ποτέ άλλοτε για την υγείας μας για ένα καλύτερο αύριο.

Ανθρωποκεντρικό

Ανθρωποκεντρικό

Το επίκεντρο μας είναι ο άνθρωπος. Νοιαζόμαστε για το πως νιώθουν και για αυτό κάνουμε κάθε επίσκεψη τους όσο πιο άνετη μπορούμε.