Μήνυμα Ιατρικού Διευθυντή

Μήνυμα Επιστημονικού Ιατρικού Διευθυντή

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζω στο ‘ΔΙΚΤΑΙΟΝ Ιατρικό Κέντρο’.

Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα όπου η ιατρική επιστήμη, ασθενείς, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό να λειτουργούν αρμονικά και να προσφέρουμε απλόχερα ιατροφαρμακευτική φροντίδα στη κοινωνία, με αγάπη και χαμηλό κόστος προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο και με πρωταρχική έγνοια την ‘’ΕΥΘΥΝΗ και ΑΦΟΣΙΩΣΗ στον ΑΝΘΡΩΠΟ’’.

Το ΔΙΚΤΑΙΟΝ είναι ένα ζωντανός οργανισμός ιατροφαρμακευτικής φροντίδας με ένα διαφορετικό σύστημα διοίκησης και διαχείρισης, μοναδικό στην Κύπρο, που του επιτρέπει την ευελιξία να επιδιώκει και εφαρμόζει αρμονικές, λειτουργικές κι επιτυχημένες συνεργασίες με άλλους ιδιωτικούς οργανισμούς ιατρικής φροντίδας, ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς και να στηρίζει τα δημόσια νοσηλευτήρια με πολλούς και διάφορους τρόπους (π.χ. συμμετοχή σε προγράμματα μείωσης λιστών αναμονής, συμμετοχή σε προσφορές που προκηρύσσονται από το Υπουργείο Υγείας), όταν αυτό ζητηθεί.

Δρ. Μάριος Τρυφωνίδης (1)

Η ευελιξία που διαθέτει το κέντρο, επιτρέπει στους ιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό και τεχνικό προσωπικό, να εξασκούν την επιστήμη που κατέχουν με στόχο να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με βάση διεθνή πρότυπα & κατευθυντήριες γραμμές, στηριζόμενοι στην παγκόσμια βιβλιογραφία και χωρίς ανόητους διοικητικούς περιορισμούς που μπορεί να μειώσουν την ποιότητα ιατρικής φροντίδας.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον άνθρωπο, δίπλα στον ασθενή, δίπλα στην κοινωνία. Μέσα από την καθημερινή μας εργασία, καθώς και με εκδηλώσεις που έχουμε οργανώσει με κοινωνικά σύνολα προσπαθούμε να εκπληρώσουμε αυτό τον στόχο. Αυτή η προσπάθεια είναι συνεχής και θα δυναμώνει χρόνο με το χρόνο.

Θέλουμε να συμμετέχουμε με όλες μας της δυνάμεις μέσα σε ένα ΣΩΣΤΟ Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ) που θα δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να λαμβάνει τη φροντίδα που χρειάζεται τη στιγμή που τη χρειάζεται, καθώς και στα ιατρικά κέντρα να λειτουργούν με ένα βιώσιμο καθεστώς για να μπορούν να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ευθύνη μας είναι να διατηρούμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες για όλο τον κόσμο, μέσα σε ένα περιβάλλον όπου οι ιατρικές ανάγκες του ασθενή να έχουν πρωταρχικό ρόλο και ο ρόλος μας εμάς να είναι η προσφορά ιατροφαρμακευτικής φροντίδας για εξυπηρέτηση των αναγκών του ασθενή. Ζητούμε την συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημα, δίνοντας μας την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε για τα προβλήματα υγείας που έχετε, καθώς και τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε σε τομείς που πιστεύετε ότι χρειάζεται.

Με τα τιμής,

Δρ. Μάριος Τρυφωνίδης
Ιατρικός Διευθυντής

Οι Αξίες Μας

Ποιότητα Ζωής

Ποιότητα Ζωής

Πάνω από όλα είναι η ποιότητα της ζωής των συνανθρώπων μας και επομένως η υγείας τους.

Τεχνολογία

Τεχνολογία

Σήμερα η τεχνολογια είναι πιο σημαντική όσο ποτέ άλλοτε για την υγείας μας για ένα καλύτερο αύριο.

Ανθρωποκεντρικό

Ανθρωποκεντρικό

Το επίκεντρο μας είναι ο άνθρωπος. Νοιαζόμαστε για το πως νιώθουν και για αυτό κάνουμε κάθε επίσκεψη τους όσο πιο άνετη μπορούμε.