Σχετικά με εμάς

Είμαστε το Δικταίον

Το Δικταίον Ιατρικό Κέντρο είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό διαγνωστικό Κέντρο από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο, που έχει ως αποστολή να προσφέρει προς όλους τους ασθενείς υψηλό επίπεδο ιατρικής ποιότητας και ασφάλειας.

Αποτελείται από γιατρούς σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι διατηρούν τα γραφεία τους στο Ιατρικό μας Κέντρο για την καλύτερη φροντίδα και στην καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των ασθενών. Το Δικταίον Ιατρικό Κέντρο ιδρύθηκε το 2010 από ομάδα Κύπριων ιατρών και επιστημόνων με επενδύσεις σε σύγχρονο ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να συμπληρώνει διαχρονικά τις ανάγκες του Νοσηλευτικού συστήματος στην Κύπρο για όλους τους ασθενείς.

Ακολουθεί πρότυπα όσον αφορά τους χώρους διακίνησης των ασθενών, υψηλής ποιότητας ιατρικό εξοπλισμό καθώς και εφαρμογή πρωτοκόλλων λειτουργικότητας σε κάθε τμήμα του ώστε να διασφαλίζει την απόλυτη παροχή διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών σε ένα σύγχρονο, μοντέρνο και πολυτελές περιβάλλον.

Το άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, διασφαλίζουν το Δικταίον Ιατρικό Κέντρο ως ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα ιατρικά κέντρα της Κύπρου. Βρίσκεται σε κομβικό γεωγραφικό σημείο σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Λευκωσίας, μεταξύ των δήμων Στροβόλου και Λακατάμιας προσφέροντας γρήγορη και άμεση πρόσβαση και μεγάλους χώρους στάθμευσης.

Η ιστορία μας

Η ιστορία μας

Ιδρύθηκε το 2010 από ομάδα Κύπριων ιατρών και επιστημόνων με επενδύσεις σε σύγχρονο ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να συμπληρώνει διαχρονικά τις ανάγκες του Νοσηλευτικού συστήματος στην Κύπρο για όλους τους ασθενείς.
Ο σκοπός μας

Ο σκοπός μας

Με την συνεχή και διαχρονική επένδυση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, πετύχαμε την βέλτιστη ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης με άμεσο όφελος τους ασθενείς μας. Ο σκοπός μας είναι η συνεχής φροντίδα και βελτίωση των ασθενών μας.
Το όραμα μας

Το όραμα μας

Οι ασθενείς που επισκέπτονται καθημερινά το Δικταίον Ιατρικό Κέντρο εξυπηρετούνται από το Προσωπικό Υποδοχής σε ένα πολύ φιλικό και άνετο περιβάλλον που προσφέρει ασφάλεια αλλά και αίσθημα ότι βρίσκονται σε καλά χέρια.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή:

8:00 π.μ. – 8:00 μ.μ.

Σάββατα:

8:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.

Κυριακές:

Κλειστό

H προσέγγιση μας

Το Δικταίον Ιατρικό Κέντρο είναι ένας προορισμός εξειδικευμένης φροντίδας που προσφέρει Ορθοπεδικές, Γυναικολογικές, Νευρολογικές, Καρδιολογικές, Δερματολογικές, Φυσικοθεραπεία, Πλαστικές και Οδοντιατρικές Υπηρεσίες.
01
Διάγνωση
Πηγαίνουμε κατευθείαν στη βασική αιτία των προκλήσεων της υγείας σας.
02
Διάλογος
Συζητούμε την κατάστασή σας για να κατανοήσετε τις επιλογές θεραπείας.
03
Θεραπεία
Παρέχουμε την απαραίτητη θεραπεία για την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας.
04
Υποστήριξη
Παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να διατηρήσετε έναν υγιή και ευτυχισμένο τρόπο ζωής.

Οι Γιατροί μας

Η άρτια καταρτισμένη ιατρική μας ομάδα είναι αφοσιωμένη στην παροχή ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας σε όλους τους ασθενείς μας.

Επιλέξτε την καλύτερη εξυπηρέτηση

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.