Πληροφορίες Ασθενών

Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν καθημερινά Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ.  με προγραμματισμένο τηλεφωνικό ραντεβού και εκτάκτως, εφόσον είναι εφικτό.

Παρέχεται κλινική εξέταση από έμπειρους ειδικούς ιατρούς, άμεσος διαγνωστικός έλεγχος όπου απαιτείται, χωρίς μετακινήσεις και καθυστέρηση. Επίσης, στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία υποστηρίζεται η άμεση συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Περιλαμβάνονται τακτικά ιατρεία σχεδών όλων των ειδικοτήτων πλήρως εξοπλισμένα, με σύγχρονα μηχανήματα και στελεχωμένα με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Εξετάσεις Ασθενών στα ιατρικά τμήματα

Οι εξετάσεις ασθενών μας διεξάγονται καθημερινά από τις 8π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.
Τα Σάββατα οι εξετάσεις διεξάγονται από τις 8 π.μ. μέχρι τις 1 μ.μ.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, για να συμβάλουμε στην μειώση της εξάπλωσης του ιού και να διατηρήσουμε ασφαλείς τους ασθενείς, τους επισκέπτες και τα μέλη της ιατρικής μας ομάδας, στην είσοδο του ιατρικού μας κέντρου υπάρχει καθημερινός έλεγχος πρόσβασης.

Οι ασθενείς μας μπορούν να προγραμματίζουν τις επισκέψεις τους στα ιατρικά τμήμα όπως Τμήμα Μαγνητικού Τομογράφου, Ακτινολογικό, χημείο καθημερινά. Παρακαλώ καλέστε μας στο 22 325252 για περισσότερες πληροφορίες.

Δωρεάν Σύνδεση με διαδίκτυο

Στο ιατρικό μας Κέντρο υπάρχει δωρεάν ασύρματη σύνδεση με διαδίκτυο σε όλο το κτήριο.

Για να συνδέσετε το τηλέφωνο σας ή τον υπολογιστή σας πρέπει να ανιχνεύσεται τα διαθέσιμα δίκτυα, να διαλέξετε σύνδεση με το δίκτυο υπό την ονομασία «Guest» και να ζητήσετέ τον κωδικό πρόσβασης από το τμήμα υποδοχή του ορόφου που βρίσκεστε.

Καφετέρια

Η καφετέρια του ιατρικού μας κέντρου είναι ανοικτή και εργάζεται καθημερινά Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8.π.μ. μέχρι τις 8.μ.μ. και Σάββατο από τις 8. π.μ. μέχρι τις 1.μ.μ.

Στη καφετέρια μας μπορείτε να απολαύσετε ζεστά και κρύα ροφήματα καθώς και φρέσκα και γευστικά snacks.

Υπηρεσία Ασφαλείας

Το ιατρικό μας κέντρο φρουρείται καθημερινά.

Κατά τη διάρκεια της νύκτας υπάρχει περιμετρικά του κτηρίου φρουρός ασφαλείας καθώς και τμήμα συνεχούς ελέγχου των καμερών ασφαλείας.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

Το τηλεφωνικό μας κέντρο εργάζεται καθημερινά Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8.π.μ. μέχρι τις 8.μ.μ. και Σάββατο από τις 8. π.μ. μέχρι τις 1.μ.μ.

Μπορείτε να διευθετήσετε το ραντεβού σας με τον ιατρό της ειδικότητας που θέλετε καθώς επίσης και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για τα διαγνωστικά τμήματα του ιατρικού μας κέντρου.

Για να κλείσετε ραντεβού σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 22 325252 ή στο τμήμα εξυπηρέτησης ασθενών στο 99 680329

Ασθενοφόρο

Το Ιατρικό Κέντρο Δικταίον συνεργάζεται με ομάδα ιδιωτικών ασθενοφόρων για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των ασθενών μας.

Το προσωπικό που συνοδεύει τα ασθενοφόρα που συνεργαζόμαστε είναι διαπιστευμένα και έχουν την ικανότητα να ανταποκριθουν στην αντιμετώπιση όλων των περιστατικών.

Ρωτήστε τον Γιατρό

Το τμήμα εξυπηρέτησης ασθενών του ιατρικού μας κέντρου είναι καθημερινά στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε  να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας για επείγοντα περιστατικά ή για ιατρικά θέματα που σας απασχολούν.

Μπορείτε να μας προωθήσετε τα στοιχεία σας και την ερώτηση σας στο email του ιατρικού μας κέντρου info@dikteonmedical.com και το τμήμα υποδοχής θα την προωθήσει στον ιατρό σας ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την προϊστάμενη στο τμήμα διαχείρισης στον αριθμό 99 447876 ή στο 22 325252

Βρείτε τους Ιατρούς μας εδώ.