Μήνυμα Προϊστάμενης Λειτουργιών

Μήνυμα Προϊστάμενης Λειτουργιών

Το Δικταίον Ιατρικό Κέντρο είναι ένα σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο που έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση στον χώρο της υγείας στην Κύπρο.

Η πορεία του διέπεται από την συνέπεια και σοβαρότητα της επιστημονική μας ομάδας καθώς και την εργατικότητα του ιατρικού μας προσωπικού στο να παρέχει υπηρεσίες Υγείας υψηλής ποιότητας.

Έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα μας την διασφάλιση του επιπέδου ιατρικής που διεξάγουμε καθημερινά, το Ιατρικό Κέντρο Δικταίον πρωτοπορεί και ενισχύει συνεχώς και αδιαλείπτως τις υπηρεσίες του, τόσο σε επίπεδο υποδομής όσο και οργάνωσης.

Μέριμνά μας είναι η συνεχής σταθερή ανάπτυξη και αναβάθμιση του ιατρικού Κέντρου συνδεδεμένη με τις αξίες του, την αγάπη και τον σεβασμό του στον άνθρωπο, την ακεραιότητα, την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία.

Εκ μέρους της Διοίκησης και των συνεργατών μου, σας καλωσορίζω στον ιστότοπο του Ιατρικού Κέντρου Δικταίον με πληροφορίες και υπηρεσίες διαθέσιμες για όλους μας.

H θετική σας ανταπόκριση μας ωθεί στη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των υπηρεσιών και υποδομών μας.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Ανδρούλα Κεραμιδά
Μήνυμα Προϊστάμενης Λειτουργιών

Ανδρουλλα Κεραμιδα Προϊστάμενη Λειτουργιών

Οι Αξίες Μας

Ποιότητα Ζωής

Ποιότητα Ζωής

Πάνω από όλα είναι η ποιότητα της ζωής των συνανθρώπων μας και επομένως η υγείας τους.

Τεχνολογία

Τεχνολογία

Σήμερα η τεχνολογια είναι πιο σημαντική όσο ποτέ άλλοτε για την υγείας μας για ένα καλύτερο αύριο.

Ανθρωποκεντρικό

Ανθρωποκεντρικό

Το επίκεντρο μας είναι ο άνθρωπος. Νοιαζόμαστε για το πως νιώθουν και για αυτό κάνουμε κάθε επίσκεψη τους όσο πιο άνετη μπορούμε.