Ανθρώπινο Δυναμικό

Ο τρόπος λειτουργίας στο  Δικταίον Ιατρικό Κέντρο στηρίζεται στον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα. Παρέχουμε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον για σωστή περίθαλψη βασισμένη στον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα των ιατρών και νοσηλευτών μας.

Επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα και στην επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, ώστε να προσφέρουμε καθημερινά ποιότητα ιατρικών Υπηρεσιών.

Στο Δικταίον Ιατρικό Κέντρο δίνουμε έμφαση στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο, την επαγγελματική εμπειρία, αλλά και το προσωπικό ήθος, επιλέγουμε τα στελέχη μας με αυστηρότατα κριτήρια και επενδύουμε σε αυτά.

Το ανθρώπινο δυναμικό του ιατρικού μας κέντρου αποτελείται από διακεκριμένο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, παραϊατρικό και τεχνικό – βοηθητικό προσωπικό.

Επιλέγουμε στελέχη με γνώσεις, εμπειρία και όραμα ικανά να εμπνεύσουν τις ομάδες τους και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προσκλήσεις της καθημερινότητας ακολουθώντας τις εξελίξεις της νέας εποχής.

Σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας, ενισχύουμε την ομαδικότητα και την συνεργασία, εκπληρώνοντας τον πρωταρχικό στόχο, την παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών με υψηλές προδιαγραφές.

Οι Αξίες Μας

Ποιότητα Ζωής

Ποιότητα Ζωής

Πάνω από όλα είναι η ποιότητα της ζωής των συνανθρώπων μας και επομένως η υγείας τους.

Τεχνολογία

Τεχνολογία

Σήμερα η τεχνολογια είναι πιο σημαντική όσο ποτέ άλλοτε για την υγείας μας για ένα καλύτερο αύριο.

Ανθρωποκεντρικό

Ανθρωποκεντρικό

Το επίκεντρο μας είναι ο άνθρωπος. Νοιαζόμαστε για το πως νιώθουν και για αυτό κάνουμε κάθε επίσκεψη τους όσο πιο άνετη μπορούμε.