Μαγνητικής Τομογραφίας

MRI

Μαγνητικής Τομογραφίας

MRI

MRI Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας

Με έμφαση τον σύγχρονο και ολοκαίνουριο Μαγνητικό Τομογράφο της General Electric το Δικταίον MRI είναι πλέον εξοπλισμένο με πρωτοποριακή Ιατρική τεχνολογία που επιτυγχάνει διαγνωστικές εικόνες εξαιρετικής ποιότητας, αυξημένη διαγνωστική ακρίβειας με μέγιστη ταχύτητα.

Με την πολύχρονη εμπειρία των Ακτινολόγων και Τεχνολόγων Ακτινολόγων μας σήμερα στο Δικταίον MRI διεξάγοντες υψηλότατης ευκρίνειας μαγνητικές απεικονίσεις βοηθώντας τον γιατρό Ακτινολόγο στην βέλτιστη ιατρική διάγνωση ενώ ταυτόχρονα παρέχει στον ασθενή μείωση του χρόνου εξέτασης.

Η άνεση και πολυτέλεια του χώρου προσφέρει μοναδική άνεση στους ασθενείς μας.

O Μαγνητικός μας Τομογράφος έχει την δυνατότητα να εκτελεί τομογραφίες ακόμη και σε υπέρβαρα άτομα, ενώ για λόγους άνεσης στην εξέταση παρέχεται η δυνατότητα στον ασθενή να επιλέξει μουσική της αρεσκείας του.

Για την σωστή διάγνωση απαιτούνται πολλές ιατρικές γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες. Η επιστημονική μας ομάδα, ο Ακτινολόγος και οι Τεχνολόγοι Ακτινολόγοι, λαμβάνουν από την ιατρική κοινότητα, την πλέον καλύτερη αναγνώριση για τις κλινικές τους γνώσεις και δεξιότητες καθώς και με την αφοσίωσή τους στην παροχή σωστών Διαγνωστικών εξετάσεων.